خانه / اخبار مهدویت / شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج:

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج:

نحوه مهاجرت به اسپانیا:

شرایط و نحوه مهاجرت به اسپانیا با توجه به شرایط متقاضیان مشخص میشود.ابتدا باید در نظر گرفت که کدام راه برای متقاضیان میتواند سریع تر و کم هزینه تر باشد.

 

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق کار:

کار در اسپانیا و مهاجرت از طریق کار یکی از انواع روش های مهاجرت است که متقاضیان بسیار زیادی دارد.باید گفت که این روش یکی از سخت ترین روش های مهاجرت به اسپانیا است که نیازمند تجربه زیاد و آگاهی از قوانین خاص آن دارد.برای این کار باید یک کارفرما در اسپانیا برای نیروی کار تقاضا بدهد و اگر در کشور خودش یا در اتحادیه اروپا نتواند نیرویی با آن تخصص پیدا کند آنگاه میتواند برای شما دعوات نامه برای کار ارسال کند.البته با استفاده از تجربه مهاجرت در این زمینه میتوان از طریق راه هایی این کار را آسان تر کرد.

 

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل و بورسیه تحصیلی:

دانشگاه های اسپانیا فقط در مقطع دکترا بورسیه تحصیلی ارائه میدهند که برای این کار نیاز است ابتدا مدارک تحصیلی خود را از طریق سفارت برای دانشگاه مورد نظر ارسال کنید و سپس منتظر پذیرش از طرف آن ها باشید.اما به غیر از بورسیه در همه ی مقاطع میتوان برای تحصیل در اسپانیا اقدام کرد.تمامی افراد با هر کارنامه تحصیلی میتوانند برای تحصیل در اسپانیا اقدام کنند.برای تحصیل در اسپانیا میبایست به زبان انگلیسی یا اسپانیایی مسلط باشید.هزینه های یکسال تحصیل در اسپانیا در حدود ۵۰۰۰ دلار خواهد بود که البته با توجه به دانشگاه و رشته انتخابی این هزینه متغیر است.

 

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج:

یکی از راحت ترین و کم هزینه ترین روش های مهاجرت به اسپانیا،مهاجرت از طریق ازدواج است.برای این کار ابتدا باید با شخصی در اسپانیا ازدواج کنید.دولت اسپانیا در این زمینه حساسیت های زیادی دارد و با کسانی که فقط قصد گرفتن اقامت از طریق ازدواج را دارند برخورد میکند.پس حتما باید مدارکی به سفارت ارائه دهید که نشان دهد قصد شما ازدواج و زندگی در کنار همسرتان است.برای این کار نیاز دارید که با وکلای با تجربه در زمینه مهاجرت به اسپانیا مشورت کنید که ما به شما تماس با موسسه حقوقی رادیو وکالت را پیشنهاد میکنیم.

 

مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

دولت اسپانیا پس از سال ۲۰۰۸ برنامه و خدمات ویژه ای برای سرمایه گذاران در اسپانیا در نظر گرفته است.بهترین قانونی که در زمینه سرمایه گذاری در اسپانیا وجود دارد و باعث جذب بیشتر سرمایه گذار در این کشور شده است،این است که برای گرفتن اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری نیازی نیست در این کشور زندگی کنید و میتوانید حتی از ایران این سرمایه گذاری را انجام دهید و پس از گرفتن اقامت اسپانیا به راحتی در کشور های حوزه شنگن و اتحادیه اروپا سفر کنید.سرمایه گذاری در اسپانیا میتواند خرید ملک یا راه اندازی کسب کار باشد که برای این کار نیاز است حتما با مشاوران با تجربه در این زمینه صحبت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *